Think Outside The Box

Transindex rovatok


Tusnád és a Think Outside the Box projekt

Hogy miért támogatjuk éppen ezt a projektet, és nem egy olyan kezdeményezéshez társultunk, amely eladásaink gyors fellendülését eredményezné?

Mert úgy gondoljuk, egyetlen felelősségteljes vállalkozás sem működhet anélkül, hogy szűkebb, tágabb környezetét segítené, nyereségéből a környezetében élőknek is juttatna, ezáltal is hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez. A Tusnád Ásványvíz RT kötelességének érzi a környezetvédelmi programok támogatását, hiszen vállalkozásunk, működésünk szorosan összefügg a természettel.

Éppen ezért, mivel a Think Outside the Box elnevezésű projekt megálmodói a természettel való összhangra építő, felelős életforma népszerűsítésére vállalkoztak, úgy éreztük, ott a helyünk. Környezetünk minősége mindannyiunk ügye, értékeink megőrzése csakis tőlünk függ. Ez a projekt pedig pontosan erről, a személyes felelősségvállalásról és elkötelezettségről szól.

A Tusnád Ásványvíz RT által palackozott vizek a Hargita vulkanikus hegység mélyéből erednek, árnyas, sűrű fenyőerdők övezte, érintetlen környezetben. Ezt a szépséget és frissességet szeretnénk továbbítani minden csepp vízben, amelyet vásárlóinknak kínálunk. Ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy óvjuk és megőrizzük természeti szépségeink és értékeink, és erre buzdítunk mindenkit.

Tusnád