Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 29.10.2010

Megvan a Captain Planet-fotópályázatunk nyertese

“Earth! Fire! Wind! Water! Heart! By your powers combined, I am Captain Planet” – megvan a szuperhős születésnapjára kiírt fotópályázatunk győztese. A közönségszavazáson a legtöbb szavazatot kapott fotókból sem volt egyszerű kiválasztani a legjobbat. Első körben a három szerkesztő háromféle fotót jelölt meg legjobbként, majd parázs vita után és egy döntőbíró bevonásával végül is a Víz című, 8. számú fotó készítőjét választottuk.

A fotó készítője, Nagy-Tőkés Csongor nyerte meg tehát a csoportos hétvégét a székelyudvarhelyi Horizont panzióban, a következő ellátással:

– 2 éjszaka szállás reggelivel 8-10 fő részére( 3 db kétágyas szoba+1 db apartman)
– megvilágított parkoló
– internet kábel/ WIFI
– kábeltelevízió
– hajszárító, mosógép, vasaló használata
– korlátlan kávéfogyasztás
– teljes felszereltségű konyha: mikró, mosogatógép, gáztűzhely
– kerti grill, bogrács
– játszótér: trambulin, mini vízipark, homokozó, hinta, focipálya

Gratulálunk Csongornak!

Címkék: ,

6 hozzászólás

 1. A hozzászólás szerzője: Tóth Zoltán
  Közzétéve: 29.10.2010, 6:36 pm

  tényleg ez volt a legjobb? szerintem elég amatőr… már bánom, hogy nem neveztem :))

 2. A hozzászólás szerzője: Vajk
  Közzétéve: 30.10.2010, 2:31 pm

  Ez a kep (mert fotonak biztosnem foto) nyert? a tobbi fotos le se vette a vedot a geprol? Tulexponalt, elmosodott, “bedobtam egy kovet a patakba es telefonnal lekaptam” ezt mondja nekem ez a kep…. Szomoru es amator

 3. A hozzászólás szerzője: tamas
  Közzétéve: 1.11.2010, 9:09 am

  Ez tényleg nagyon amatőr, még akkor is ha a művészet relatív.

 4. A hozzászólás szerzője: Emese
  Közzétéve: 2.11.2010, 7:11 pm

  Nem tudom, hogy hanyan neztek kozuletek a Captain Planet rajzfilmet. Szerintem senki. Mert ha igen, akkor ilyen hozzaszolasok nem szulettek volna. A viz, a let kozponti eleme az amirol ez a kep szol, no meg az elet oromerol. Ez a verseny nem a profisagrol es a kivalosagrol szolt… Aki ilyenre vadaszik annak ott van a szamtalan National Geographic verseny.

 5. A hozzászólás szerzője: Vajk
  Közzétéve: 3.11.2010, 12:57 pm

  Emese, nem egymast kritizaljuk hanem a “kepet”, kicsit figyelj oda. Kepzeld neztem (-unk?) Captain Planet rajzfilmet es kepzeld a kep temaja az egy dolog es a “kep” minosege mas dolog.A verseny egy foto verseny, tehat a fotot kene ertekelni nem hogy ” a tema a viz” tehat jo.A kep szar es ezen nem valtoztat a verseny mivolta.

 6. A hozzászólás szerzője: Csilla
  Közzétéve: 8.11.2010, 1:53 pm

  Én tényleg nem értelek titeket emberek!!! Ha ezt ti telefonkép-minőségűnek látjátok, akkor le vagytok sajnálva magasról. Ezek szerint ne is nevezzen be olyan ember akinek nincs legalább egy 30x-es optikai zoomja meg különféle beállítása a gépén? Egy verseny nem arról szól, hogy bárki beküldhet fotót arról, ami számára értékes?

Szólj hozzá!