Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 19.2.2016

Egy medgyesi tanácsost utál most minden kutyatulajdonos Romániában. Joggal.

ciulea

Megőrült egy medgyesi önkormányzati képviselő, vagy már alapból ilyen volt, csak eddig nem került be a hazai mainstream sajtóba . Mondjuk a pártját tekintve ebben nincs semmi meglepő.

A Ioan Ciulea nevű úriember ugyanis a Dan Diaconescu-féle PPDD párt tagja és medgyesi önkormányzati képviselő, s mint ilyen, néha előáll. A legutóbbi annyira jó javaslat lett, hogy sikerült elérnie, hogy petíció induljon ellene. Szerinte ugyanis ki kellene műteni a város azon kutyáinak hangszálait, amelyek túl hangosan ugatnak. Ha pedig erre a tulajdonos nem hajlandó, akkor kötelezzék, hogy valamiképpen szabaduljon meg a kutyától.

A média érdeklődésére, hogy mégis honnan jött ez az ötlete, Ciulea azt mondta: magánházban lakik, és őt is, szomszédait is zavarják az udvarokon túl hangosan ugató kutyák. Azt is elmondta, hogy neki is van kutyája, de az „civilizált”, „normális” és „intelligens” és nem zavarja a szomszédokat.

Az önkormányzati képviselő hétfőn ismerteti javaslatát a medgyesi városi tanácsban. A kezdeményezés elleni petíciót eddig több mint ezren írták alá, és az aláírók elvárása, hogy a medgyesi önkormányzatot, semmi esetre ne fogadja el Ciulea javaslatát, amelyet törvénytelennek neveznek.

„Vajon Ciulea tanácsos urat a játszó gyerekek, a síró csecsemők hangja is zavarja, vagy csak a kutyákkal van baja? Mi jöhet? A gyerekek megölése, vagy csak akkor lehet gyerekünk, ha a szomszédok vagy Ön beleegyezik?” – teszik fel a kérdést..

agerpres

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás

  1. A hozzászólás szerzője: Pásztor Karola
    Közzétéve: 19.2.2016, 2:50 pm

    Ok,ez a pasas tényleg egy hülye,de valamilyen szinten szabályozni kellene a kutyatartást is.Mit csinálsz amikor mindkét szomszédod kutyája naphosszat üvöltözik?A gazdák,esetünkben, a bunkóság szobrai.Rá nem szólnak az állatra,nem nevelik,nem foglalkoznak úgy általában velük,láncon tartják.Nem hívhatok naponta rendőrséget rájuk,arról nem is beszélve,hogy a rendőrök is csak a vállukat vonogatják ilyen esetben.

Szólj hozzá!