Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 8.1.2016

Elmarad hóhiány miatt a hétvégi tusnádfürdői kutyafogat-verseny

A Green Zone Egyesület lefújta a január 9-10. között tervezett, nemzetközi V. Tusnádfürdő Kupa kutyafogathajtó versenyt.

Amint azt tapasztalhattátok, erőnk, tudásunk és anyagi lehetőségeinkhez mérten mindent megmozgattunk, ahhoz, hogy – valamilyen formában – létrejöjjön a hétvégi, január 9-10. közötti időszakra tervezett kutyafogathajtó verseny.

Egy valamire azért nem volt rálátásunk, sem ráhatásunk, éspedig az időjárásra. Bár tudjátok, hogy ugyan csak saját kapcsolati hálónkban, de a havat azért megrendeltük. Megelégedéssel nyugtáztuk, hogy a tusnádi woodoo hatott, ország- és Európa-szerte havazik tisztességesen, csak a Csomád tövébe jutott kevés ahhoz, hogy szánozzunk, sok ahhoz, hogy a kerekes változatot megtarthassuk.

Sommázva, a rendezvényt ezen közleménnyel lefújjuk, kérem a sajtós kollégák segítségét ezt az üzenetet továbbítani, hogy senki érdeklődő ne keljen útra, a verseny szerencsére nem érdeklődés hiányában, hanem meteorológiai okok miatt nem kerül megrendezésre.

Ha megis valakihez nem jut el a közlemény, és hétvégén a versenyre érkezik, a tusnádfürdőiektől megszokott szívélyes vendégszeretetünkről biztosítjuk.

A kutyafogathajtás szerelmeseinek vigaszul ajánljuk a közeljövőben Gyergyócsomafalván megrendezendő versenyt, és ezúttal gratulálunk, illetve szurkolunk a szervezőknek, versenyzőknek egyaránt.

Ez az időjárás malőr nem szegte kedvünk, jövőre ujra visszavárunk minden kedves érdeklődőt.

Köszönettel minden támogatónak és támogatásnak, a szervező Green Zone egyesület nevében, üdvözlettel, jobb havat kívánva,

Datki Szabolcs,
megbízott média referens

Címkék: , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!