Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 9.12.2015

Védett állatokat öl a menekültellenes kerítés

12342283_932643770105477_1496756378446406509_n

A menekülthullámot távol tartani hivatott kerítések hatalmas károkat okoznak a védett ragadozók és más állatfajok állományainak – hívják fel a figyelmet a területen dolgozó biológusok.

A Magyarország és Szlovénia, Magyarország és Horvátország, Magyarország és Szerbia, valamint Horvátország és Szlovénia között felépített drótkerítések átvágják a ragadozók migrációs útvonalait, életterét, s az átkelni akaró állatok tömegei pusztulnak el az emberalkotta határokon.

“Ezek a kerítések aláássák a nagyragadozó-védelem több éves, határokon átívelő, együttműködésen alapuló munkáját, amelynek célja újraépíteni a nagytestű emlősök egészséges, egymással kapcsolatban lévő populációit. Ezek a fajok hatalmas, egybefüggő területeket igényelnek, amelyen barangolhatnak, és semmit nem tudnak az országhatárokról” – áll a Facebook-képgaléria szövegében. A megosztott képeken amúgy egy gímszarvas (Cervus elaphus) látható.

Címkék: , , , , , , , , ,

Egy hozzászólás

  1. A hozzászólás szerzője: Bakk Dávid László Zoltán
    Közzétéve: 10.12.2015, 1:18 am

    Keresztény kultúrán alapuló európai jogrendszerünket meg kell védenünk! Valakik nagyon el vannak szállva! Nem a kerítésépítők hibásak az elhullott állatokért, hanem azok akik kikényszerítették a kerítésépítő államokat az önvédelemre. Rá kellene jőjenek azok akik a schengeni és EU-s jogokról és eddig betartásukról nyomták a szöveget, hogy Magyarország volt az első és egyedüli aki betartotta az európai “normákat”, és mégis Őt és a vele szolidarizáló Lengyelországot próbálják ellehetetleníteni! Orbán, mikor azt mondotta, hogy a migránsügy nem európai hanem német probléma, mindenki, hogy felhördült. Pedig az E Á- nak az európai versenyszféra letörése a célja. A jó ezközt megkapott Merkel szemályében. Azt, hogy Merkel mit fog kapni ezekért a szolgálatokért, azt majd a történelem fogja igazolni a német választópolgárok szavazata alapján! Vass Albert: -Ki mint vet, azonképpen arat!

Szólj hozzá!