Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 27.4.2015

V-VIII. osztályos diákokat várnak a Büdös-hegy napjára

budos
photo: wikimedia commons

A Vinca Minor Egyesület, Csomád-Bálványos Natura2000 terület Gondnoksága, május 9-én rendezi meg a „Tanulj és szórakozz a VI. Büdös – hegy Napján!” című eseményt Bálványosfürdőn, V-VIII. osztályos diákoknak.

A hagyományteremtő jelleggel bíró, egész napos rendezvény célja idén is a Csomád-Bálványos védett terület természeti értékeire való figyelemfelhívás: délelőtt folyamán, alternatív tantárgyversenyek, játékos gyerekprogramok, kerékpártúra, gyorsasági-, ügyességi verseny, tájékozódási futás illetve további izgalmas vetélkedők formájában. A déli ebédszünet után a résztvevőknek számos érdekes programban lesz részük, mint erdei-, erdészeti túra, növényhatározás, tájékozódási-, elsősegélynyújtási alapismeretek szerzése, madarakkal és fákkal való ismerkedés valamint a vadgazdálkodás világába való betekintés is.

Részletes programismertető a csomadbalvanyos.ro weboldalon, a Projektelőzetes almenüpont alatt található.

Az eseményen részt venni óhajtó diákcsoportok kísérőtanárai a 0267-314917, 0736-394775 telefonszámokon vagy az office@vincaminor.ro e-mail címen érdeklődhetnek, az egyesület munkatársánál, Tóth Erikánál.

Jelentkezési határidő: április 30., a helyek száma korlátozott!

közlemény

Címkék: ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!