Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 27.4.2015

Tour de Túr, így lehet regisztrálni

fotó: szatmar.ro

fotó: szatmar.ro

Alig egy hónap és startol a X. Tour de Tur! Az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti jubileumi X. Tour de Tur kerékpáros versenye május 23-án kerül megszervezésre. A versenyen való részvételhez szükséges a regisztráció! Ez megtörténhet a verseny helyszínén május 23-án reggel 8:00 és 9:30 között vagy aki biztos önmagában az előregisztrálhat.

Az előregisztráció megtörténhet személyesen:
– az EKE – Szatmárnémeti irodájában (Csokonai/Tudor Vladimirescu u., 9 sz., 10-es iroda) munkanapokon 9 és 16 óra között
– a Loui’s Bike kerékpárüzletben (Teleki/Avram Iancu u., 19 sz.) nyitvatartási ideje alatt
– a Red Hat kávézóban (Sugárút/B-dul Ion C. Brătianu, 3 sz.) nyitvatartási ideje alatt és
– a Back Door pub-ban (Vasile Lucaciu u., 2 sz.) nyitvatartási ideje alatt, vagy
– online a www.tourdetur.ro honlapon.

A honlap tartalmaz egy formanyomtatványt és egy útmutatót, amelyet figyelmesen olvassanak el. Online regisztráció esetén a jelentkezés csak abban az esetben tekinthető teljesnek, ha az előregisztrációs díj beérkezik az EKE – Szatmárnémeti számlájára.

Az előregisztráció május 21-én délelőtt 11 órakor zárul. Előregisztáció esetén a nevezési díj 18 éven aluliaknak 30 Ron és 35 Ron felnőtteknek. Helyszíni jelentkezés esetén 40 Ron kiskorúaknak, illetve 45 Ron felnőtteknek.

Fontos megjegyezni, hogy a X. Tour de Tur-on a professzionálisabb szervezés és lebonyolítása érdekében a versenyzők számát 200 résztvevőre limitálják. A versenyen bárki részt vehet, aki betöltötte a 14 életévét és elfogadja a versenyszabályzatát.

Újdonság a Tour de Tur történelmében, hogy a szervezők egy körversennyel is kedveskednek a sportolni vágyók számára. A TdT Lake Race-en négy fős csapatok vehetnek részt. A TdT Lake Race egy alternatív szórakoztató programot kíván nyújtani, azoknak a mozgást kedvelő egyéneknek, akik nem szeretnének elindulni a hagyományos Tour de Tur-on. A csapatverseny szabályzata hamarosan megtalálható lesz a www.tourdetur.ro honlapon. A körversenyre is szükséges a regisztráció, amely megtörténhet a verseny helyszínén 10:30 és 11:00 óra között vagy online a Tour de Tur honlapján. A TdT Lake Race-re való jelentkezés április 30-tól lesz lehetséges.

Azok a természetkedvelők, akik egyik versenyen se vennének részt de mégis kerékpároznának egyet a természetben részt vehetnek a hagyományos kerékpáros kiránduláson. A kirándulás alkalmával a résztvevők megismerhetik a Túr Menti Védett Területek természeti és táj értékeit.

közlemény

Címkék: , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!