Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 20.3.2015

Critical Mass Szatmárnémetiben a Föld Órája alkalmából

critical
photo: cw39.com

Március 28-án, a Föld Órája kezdeményezés alkalmából az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti partnerségben a Pro Racers Sportegyesülettel és az Act4U Egyesülettel Critical Mass típusú kerékpáros megmozdulást szervez.

Critical Mass első alkalommal San Fransisco-ban volt szervezve 1992-ben, azzal a céllal, hogy megmutassák mennyire barátságtalanok a városok és a közlekedés a kerékpározókra nézve. Az általunk szervezett kerékpáros felvonulás fő célja is hasonló, felhívni a figyelmet a kerékpározókra és a kerékpározása, mint egy alternatív közlekedési eszközre.

A tömeges kerékpározás 14 órakor veszi kezdetét, a gyülekezési helyszín a Főtéren, a Római Katolikus Székesegyház előtti parkolóban lesz

A felvonulás tervezett útvonala a következő: Főtér (P-ța Libertății), Kazinczy u. (str. Ștefan cel Mare), Ady Endre u., Magyar u. (str. Rodnei), Gyár u. (str. Fabricii), Teleki u. (str. Avram Iancu), Sugárút (B-dul Traian, B-dul IC Brătianu) és Főtér (P-ța Libertății).

A felvonulás tökéletes szabadidős programot jelenthet úgy kicsik, mint nagyok számára. A biztonságos felvonulás érdekében a tömeget rendőri felvezetés és kíséret fogja segíteni.
Szombaton, azaz március 28-án találkozunk a Főtéren 14 órakor.

közlemény

Címkék: , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!