Think Outside The Box

Transindex rovatok


A Tusnádról | 29.7.2010

Tusnád Ásványvíz Székely Szupermaraton

A Csíkszeredai Városnapok keretében idén is megszervezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő Tusnád Ásványvíz Székely Szupermaraton. Az augusztus 8-án, vasárnap 9.00 órakor a Szabadság térről rajtoló versenyre a futósport szerelmesei egyéni és váltó próbákba nevezhetnek be.

Egyéniben női és férfi korosztály részére egyaránt hirdetnek versenyt, váltóban pedig a női és férfi váltók mellett vegyes összetételű, 4 tagból álló csapatok is benevezhetnek. A váltó esetében a korcsoportokat a versenyzők életkorának összeadásával alakítják ki, melyhez hozzáadódik a csapat átlagéletkora. Augusztus 7-ig lehet jelentkezni.

A Szupermaratonon a versenyzőknek a Csíkszereda – Csíkszentkirály – Csíkszentmárton – Csíkkozmás – Tusnád – Verebes – Csatószeg – Csíkszentsimon – Csíkszentimre – Csíkszentkirály – Csíkszereda közötti 46 km-es, négy ellenőrző ponttal ellátott szakaszt kell teljesíteniük egyéniben 6 óra, váltóban 4,5 óra alatt.

A Szupermaraton főtámogatója a Tusnád Ásványvíz Rt., szervezők: Csíkszereda Polgármesteri Hivatala, Hargita Megye Sportigazgatósága, Csíki Sportegylet, valamint Hargita Megye Szabadidősport szövetsége.

A verseny szabályzata, illetve a részvételi lapok letölthetők innen román nyelven. A szabályzat magyarul .doc-ban letölthető itt, a szervezők elérhetőségével együtt; a jelentkezési lap itt érhető el.

Címkék: , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!