Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 29.4.2014

Mentsd meg a bolygót: nézz pornót!

Sosem hittük volna, hogy valaha pornónézésre fogunk buzdítani bárkit is (na jó, bizonyos szituációkon kívül), de most kénytelenek vagyunk leírni: nézzetek minél többet! Az egyik legnagyobb pornóoldal ugyanis a Fák Napja alkalmából azt ígéri, minden, egy kategóriában végignézett századik videó után ültetni fognak egy fát. Hogy azért mégse essen neki most mindenki random pornóoldalaknak, eláruljuk, hogy a Pornhubról van szó. Fuck napja.

Végre, ha rajtakap a párunk, lesz egy értelmes magyarázat rá, miért is nézünk pornót: „Bocs szívem, hát éppen meg akarom menteni a bolygót, hagyj még egy kicsit, még csak a 90.-nél tartok!” (Azért, hogy elkerüljük a félreértést, nem kell mindenkinek külön egy fát ültettetnie!

Azért lehetséges, hogy az oldal üzemeltetőinek át kell gondolniuk, hány fát is ültetnek: a hétfői bejelentést követően már 11 000 regisztrált felhasználó lépett be és kezdett videókat nézni. Azóta persze csak még magasabbra nőtt a szám, olyannyira, hogy a Pornhub jelenleg, ahogy leírjuk, 12 039 fával tartozik a világnak. Elképzelni sem merem, május 10-ig mekkorára fog nőni. Mármint a szám.

A kampány címe egyébként „Pornhub gives America wood” (a giving me wood kifejezés az angol szlengben erekciót is jelent, csak szólunk). Az oldal közleményéből muszáj még idéznünk valamit: „While you’re watching some nice pieces of ash, you’ll also be helping spruce America up! (Bushes are optional)”, ez annyit tesz körülbelül, hogy: „míg néhány könnyűvérű fiatalt nézel, segítesz Amerikát »fellucfenyőzni«, a bokor meg opcionális”.

Forrás: dailydot.com

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!