Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 25.4.2014

Zöldövezet fotóversenyt hirdetünk!

zoldovezetlogos

Milyen a szép park? Amit a gondos kerttervezési munka látványos és színpompás, állandó gondozást igénylő, de azt meg is háláló dísznövényekkel telepített be, ahol kecses virágok, formára nyesett bokrok, kis növésű fák élnek, ahol kényelmes sétányok és pihenőhelyek állnak a lakók rendelkezésére, netán játszótér is van?

Vagy ahol a városi forgatagban, blokknegyedben szinte valószínűtlenül kis helyen sikerült megteremteni egy talpalatnyi zöldet, amelyet kikapcsolódásra használhatnak az emberek? Vagy ahol egy kis darab természetet alkottak újra, sűrű, árnyas fákkal, őshonos növényekkel, amelyek szabadon növekedhetnek a maguk zabolátlanabb, elragadó szépségében? Vagy ahol megtalálták a végletek közötti harmóniát, és a mesterségesen kialakított zöldövezet egyszerre teljesíti a kényelem, átlátható tervezés és természetközeliség szempontjait? A kérdésre nyilván nem adható egyértelmű válasz, döntsön hát a nép: melyik erdélyi településen vannak a legszebb zöldövezetek?

Küldd be versenyünkre fotóidat (legkevesebb 3, maximum 5 darabot) kedvenc zöldövezetedről Erdély bármelyik településéről, és megmutathatod városod vagy falud rejtett, esetleg csak a helyiek által ismert értékeit a nagyvilágnak. A fotók mellé egy rövid leírást is mellékelhetsz. A legszebb fotók készítőjét a Sapunulmeu.ro által felajánlott 150 lejes vásárlási utalvánnyal díjazzuk, amellyel természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat válogathat az egész családnak.

A pályamunkákat a jatek(kukac)transindex.ro címre várjuk, határidő május 23-a éjfél, ezt követően június 1-ig még lehet gyűjteni a lájkokat, a verseny tehát június 1., vasárnap éjjel zárul. A győztes kilétét közönségszavazás dönti el, vagyis a legtöbb lájkot begyűjtő fotós nyer. A fotósorozatokat és leírásokat a beérkezés sorrendjében közöljük a Think Outside The Boxon és a Facebookon.

Címkék: , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!