Think Outside The Box

Transindex rovatok


The Caveman Project | 14.6.2010

Epilógus

Fotó: Plamen Stoev/flickr.com

A hármas számú Caveman befejezte küldetését. Soká éljen az új Caveman! Hölgyeim és uraim, c’est fini! Összetett élmény volt ez, amely elmémet és fizikumomat egyaránt megmozgatta, és a változatos megpróbáltatások ellenére semmi sem tűnt lehetetlennek (kivéve, hogy félreléptem a hallal kapcsolatban).

Serban-Miron Copot

A biciklim koszosabb, mint bármikor, a mosógép ott áll megtöltve, és várja a megfelelő pillanatot, hogy bekapcsoljam. Én 2.1 kilót fogytam, és az élet szép. Nem akarom egyből rávetni magam mindenféle húsételre, gondolataim inkább a dobrudzsai hátizsákos kirándulás és a tuzlai búvárkodás-merülés körül forognak. A vegetáriánusokat mélyebben és őszintébben tisztelem, mint eddig, egyrészt a pszichikai megerőltetés miatt, amelyet erre az életmódra való áttérés követel, másrészt a vegetarianizmus romániai helyzete miatt, mivel itt ez piaci és mentalitásbeli téren is még kezdetleges állapotban van.

Először próbálkozom a blog-stílusú online kommunikációval, és elmondhatom, hogy a Caveman-projekt nem szerettette meg velem 🙂

A zuhanyzás meglehetősen vicces volt, és kimondottan szerencsém van, hogy házban lakom, mert egy tömbházból az első hét után elvitt volna a rendőrség csendháborítás miatt. Igen! Üvöltöttem, kiabáltam, káromkodtam, de megmosdottam. A hideg víz jót tesz a fizikumnak, ezért időszakosan mindenkinek ajánlom. Megjött a kánikula, ezért folyton nagy üveg vizet kell hordanom magammal a városban.

Élelem. Ha eddig ódzkodtam a levesfőzéstől, most nem volt más választásom, és be kellett vonulni a konyhába. Levesek, saláták, gyümölcsök (sok-sok gyümölcs), a puliszka több formája képezte ennek az egyedi élménynek kulináris alapját. Amint mondtam, nem győzött meg, hogy holnaptól vegetáriánus legyek, de később, amikor elmúltam harmincöt, át fogom gondolni az egészséges életmód eme aspektusát.

Közlekedés? Semmiség. A bicikli négy éve elválaszthatatlan társam, és sohasem jelentett nehézséget.

Mit szeretnék a projekt lejárta után? Hogy eltűnjön minden kommunista, vadimista, becallista, és az összes online-hőbörgő frusztrált. Hahaha! Nem hagyhattam ezt ki, így a végén. Azt szeretném, hogy sokan legyenek a Magorhoz hasonlóak, az ihletettek, és hogy a projektjeiket minél többen támogassák. Köszönet a sztoicizmusért, amellyel, kedves hölgyek, urak, ezt a kísérletet végigkövették.

Over and out!

A bejegyzés eredetije a Hotnews TOTB-n itt olvasható. Fordította: Rácz Tímea

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás

  1. A hozzászólás szerzője: pit
    Közzétéve: 14.6.2010, 11:42 am

    ki a kovetkezo?

Szólj hozzá!