Think Outside The Box

Transindex rovatok


A Tusnádról | 4.6.2010

A Tusnad Cycling Team indul a Román Kerékpáros Körversenyen

A csíkszeredai Tusnad Cycling Team is részt vesz a 47. Román Kerékpáros Körversenyen, amely szombaton, június 5-én rajtol Déváról, és június 12-én zárul Konstancán.

A versenyben résztvevő csapat összeállítása: Novák Károly Eduárd (Csíkszereda), Szeghalmi Bálint (Magyarország), Rizzi Bruno és Pinos Andrea (Olaszország), Jezek Jiri (Csehország), Tvetcov Serghei (Moldova). A csapat vezetői: Vignati Pierangelo és Török Attila.

Novák Károly Eduárd: “A csapat jó formában van, és nagy reményekkel készül az idei körversenyre. Célunk, hogy dobogóra álljunk, mind a csapatversenyben, mind egyéniben. ”

Az idei Román Körverseny útvonala összesen 1175,3 kilométert foglal magába. A körversenynek hét szakasza van, a leghosszabb szakasz 219, 2 kilométeres. A mezőny erősebb, mint az előző években, tizenöt csapat jelezte indulását, ezek közül tíz külföldi.

A tavalyi Román Kerékpáros Körversenyen, a A Tusnad Cycling Team a hatodik helyet érte el a csapatrangsorban, és elnyerte a legjobb hegyimenőnek járó zöld trikót, valamint a legjobb román kerékpárosnak járó kék trikót, Lengyel Tamás, illetve Csicsáky Tamás révén.

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás

 1. A hozzászólás szerzője: kruncz viktória
  Közzétéve: 7.7.2010, 7:05 pm

  Edu!!!!!!!!
  Remélem jól vagy, Július 9-én megyünk a párommal Erdély túrára bringával! (Gyergyószentmiklósról indulunk, Tusnád->Kercisóra->Corbeni_Brezoi_-Sugag_Jósikafalva->Torockó->Élesd->Biharkeresztes…14 nap..sátor, maci,stb…
  Felismertelek a képen 🙂
  Hajrá EDU!!!!!!
  millió puszi
  viki

Szólj hozzá!