Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 29.8.2013

Erdőtakarítási akció Sepsiszentgyörgyön

A Tone Troopers Audio-Vizuális szervezet és a Lármafa Egyesület közös takarítási akciót kezdeményez.

Azt a sepsiszentgyörgyiek által közkedvelt piknik területet próbálják szebbé tenni, amely a Szemerja-patak medre mentén az Előpatak felé vezető úton, a város végétől az ötös kilóméterkőig húzódik. Minden segíteni akarót szívesen látnak augusztus 31-én, szombaton a takarítási akcióra. A gyülekező 11:30-kor lesz a város előpataki kijáratánál, a hídnál, 12 órakor pedig zsákokkal felszerelkezve kezdenek neki a munkának.

A kifejtett munka jutalma az önkénteseknek egy tál nagyon finom bográcsos tokány, amelyet a 4-es kilométerkőnél lévő színpadnál tálalnak. Ezt követően majd előadások, beszélgetések lesznek az új romániai „piknik törvényről”, illetve a különböző tűzrakási módokról.

A szórakozni vágyók a helyszínen több lehetőség közül választhatnak: Pétanque, Kubb, Slack Line, zsonglőrködés, szappancsúzda, medence. A szomjat a Tein Teaház csillapítja, a jó hangulatról és az esti záróbuliról több DJ is gondoskodik.

A szervezők önkéntesek és csoportok jelentkezését várják a tonetroopers@gmail.com e-mail címen, de az is elegendő, ha az érdeklődők csatlakoznak a facebookon megtalálható eseményhez. Esőzés esetén az eseményt elnapolják vasárnapra, szeptember 1-re.

A rendezvény a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program része.

Forrás: közlemény

A projektet a Svájci Államszövetség társfinanszírozza a kibővült Európai Unió Számára létrehozott svájci hozzájárulásból.

Címkék: , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!