Think Outside The Box

Transindex rovatok


The Caveman Project | 31.5.2010

Kételkedni divatos

Fotó: anarchosyn/flickr.com

Miért? Miért? Miért?

Miért kell véleményünket bunkó módon, anonimitásba rejtőzve kinyilvánítani? Nem tagadhatom, hogy nagyon zavart a múltkori hozzászólások hangneme. Uraim, egyezzünk meg! Mindenféle helyreigazítást, véleményt vagy kiborulást elfogadok, de kérem szépen ezt civilizált nyelvezettel tenni.

Serban-Miron Copot

A Think Outside The Box agressziómentes kommentfelületet akar biztosítani. Ha valaki más véleményen van, nem jelent megkövezést. Arra, amit az előző bejegyzés alatt alpári módon fogalmaztak meg (a Hotnews TOTB-n – szerk.megj.), ellenérvek százai léteznek, de most nem fejtem ki ezeket. Sok ember és országos vagy nemzetközi szervezet (Greenpeace, Agent Green) harcol évek óta a multikkal és a politikával GMO-témában, és én személy szerint minden erőmmel támogatom a törekvéseiket.

Ez az én véleményem – és még a bolygón élő sok millióé – so live with it.

Nem akartam az ilyen kommenteket kitiltani, pont azért, hogy hátha ők is tanulnak valamit a TOTB-ről. Agresszivitási szintem csökkent, talán amiatt, hogy nem nézem a zajdobozt, de nem tudom nem megjegyezni hogy egyesek szerint a Google minden információt képes megadni és általa az abszolút tudás birtokába jutsz. Vadim is tudta az igazságot, Ceausescu is, meg a naplopók serege is, akik ebbe a szarba vittek minket.

Fel a fejjel! Lezártam ezt a témát, és ígérem, többé nem hozom fel, mivel nem okoz semmilyen örömet. A projekt megy tovább, és be kell vallanom, hogy alig várom a végét. Ha nem változom addig kecskévé a sok salátától és zöldségtől 🙂

Köszönöm mindenkinek, aki szorít nekem, és azt üzenem, hogy egyáltalán nem könnyű. Semmi playstation, semmi flekken (éppen most találkoztam egy haver-bandával, akiknek a flekken minden, és csúfolnak), semmi hírcsatorna, számítógép csak pipettával. Úgy érzem, mindentől és mindenkitől elszakadtam, de van egy jó oldala is a dolgoknak, ami miatt minden nap végén elmosolyodom: caveman valós, tényleg él és megy tovább.

A bejegyzés eredetije a Hotnews TOTB-n itt olvasható. Fordította: Rácz Tímea

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!