Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 19.8.2013

Tervezz logót egy Kolozsvár környéki természetvédelmi projektnek!

Logópályázatot hirdet az Apáthy István Egyesület. Olyan pályamunkákat várnak, amelyek a Kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területeken élő 18 védett fajhoz, élőhelyekhez vagy azok valamelyikéhez kapcsolódnak, és kifejezik a természetvédelem, környezettudatosság, a biodiverzitás védelmét célzó közösségi akarat értékeit.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének háttérintézményeként működő egyesület egy nemrég megnyert, uniós forrásból támogatott pályázatnak köszönhetően három Kolozs megyei Natura 2000-es terület kezelési tervét készítteti el, és a térség lakói körében a természetvédelem fontosságát tudatosító kampányokat szervez. A projekt címe: A Kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területek integrált menedzsmentterveinek kidolgozása. A logót a két és fél éves futamidejű projekt logójaként használjuk majd, tehát megjelenik a weboldalon, valamint a Facebook-oldalon, illetve a hivatalos információs anyagokon is.

A kiválasztott logó készítője 1000 lejes díjat kap.

Beküldési határidő: szeptember 1. A logóterveket a natura2000clujkolozsvar@gmail.com címre kell beküldeni. A terv mellékleteként egy rövid szöveges magyarázatot is várnak a tervező részéről. A 18 fajról bővebben ezen a linken lehet tájékozódni.

További információ a projekt weboldalán.

Forrás: közlemény

A projektet a Svájci Államszövetség társfinanszírozza a kibővült Európai Unió Számára létrehozott svájci hozzájárulásból.

Címkék: , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!