Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 9.7.2013

Helsinki, Velence és még sok más város: ide már biztosan eljut a nemzetközi biciklisfutár

Alakul lassan a nemzetközi biciklisfutár-szolgálat útvonala: Visky Zsolt, avagy Gilles the Postman legutóbbi blogbejegyzésében közzétette azokat a városokat, ahová már érkezett megrendelés.

A pontos útvonal még nem készült el, viszont Zsolt egészen biztosan elkerekezik már Pestre, Pozsonyba, Bécsbe, Prágába, Berlinbe, Londonba, Helsinkibe, Velencébe, Párizsba, Szkopjéba, Rómába, és néhány más városkába Magyarországon, Szlovákiában, Németországban, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Észtországban, Norvégiában, Lengyelországban és Spanyolországban.

A projekthez még lehet csatlakozni, akár a már érintett országokba, akár máshová küldenénk kis csomagot. “Legyen ez egy ilyen barátságos bátorítás a beszállásra mindenkinek, aki tényleg úgy érzi, hogy köze van hozzá, kapcsolódni tud a projekt mögött lévő szellemiséghez, vagy egyszerűen csak küldene valakinek valamit, képeslapot, levelet, megörülhető kis tárgyat, vagy a legutóbbi látogatáskor ottfelejtett fogkefét” – írja Zsolt a blogbejegyzésben.

A projektet a Svájci Államszövetség társfinanszírozza a kibővült Európai Unió Számára létrehozott svájci hozzájárulásból.

Címkék: , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!