Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 27.6.2013

Időjárástól függetlenül folytatódik a biciklis séta Sepsiszentgyörgyön

Ismét biciklis séta lesz Sepsiszentgyörgyön június 28-án, pénteken. A Bike Walk júniusi felvonulása szaharai napsütésben, trópusi viharban, bárány- vagy gomolyfelhők árnyékában is meglesz – írja a Háromszék napilap.

A Sepsi Bike Egyesület havi felvonulásának célja az egészséges mozgásra való buzdítás mellett a biztonságos biciklizés népszerűsítése, valamint a kerékpár közlekedési eszközként történő elismertetése.

A tervezett útvonal: Szabadság tér (rajt)–Kós Károly út–Cigaretta–Gyöngyvirág–1918. December 1.–Román Hadsereg–1918. December 1.–Grigore Bă­lan–Olt–Csíki–Ro­mulus Cioflec–Erege–Kos­­suth Lajos–Váradi József–Gábor Áron–kórház–Gróf Mikó Imre–1918. December 1.–Szabadság tér (ér­kezés). Az érdeklődőket 19 órára várják a Tein Teázó előtt, indulás 30 perccel ké­sőbb.

Az egyesület Facebook-oldalán tagokat toboroz: “Csatlakozz a Sepsi Bike csapatához! Tagdíjaddal támogatva egyesületünket, lehetővé teszed, hogy dolgozhassunk a kerékpározás feltételeinek javításáért. Így független szervezet lehetünk, aminek alapműködését nem az állam, vagy pályázatok, hanem a kerékpárosok civil összefogása biztosítja” – áll felhívásukban.

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!