Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 25.2.2013

Légy környezetvédő: ne pazarolj! Az egyéni cselekedetek erejéről a Geodában

A környezetvédelem olyan, mint a foci vagy a gyereknevelés, mindenki úgy érzi, ért hozzá. És az egyéni vélemény gyakran felülírja a tudományosan megalapozott kutatások eredményeit. A Geodában ezúttal a szkeptikusokról és az elkötelezettekről esik szó, és arról, hogy mit tehetünk a környezetünk védelméért egyénileg, és ennek mekkora szerepe lehet a helyi és globális problémák megoldásában.

Erdély FM

Az Erdély FM február 22-i környezettudatos műsorában a felborult ökológiai egyensúlyról, az ipari forradalom után egyre súlyosabbá váló környezetszennyezésről, a környezetvédelemről mint ideológiáról, aktivizmusról is szó esik. Hogyan éljünk környezettudatosabban, miért fontos az energia- és víztakarékosság, a szelektív szemétgyűjtés? Mekkora a vízlábnyomunk? Hogyan lehetünk tudatosabb vásárlók? A műsorban Csibi Magorral, a WWF Románia vezetőjével beszélgetünk arról, egyetlen ember is képes változtatni, az egyéni cselekedeteknek is van ereje.

Hallgasd meg a műsort itt:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Címkék: , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!