Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 28.6.2012

Csobbanjunk a Túrba! Big Jump Szatmár megyében is

Az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti július 8-án szervezi meg Big Jump (Nagy Csobbanás) nevű rendezvényét. Az esemény a természetes vizek minőségi állapotára hívja fel a figyelmet. Szatmár megyében a Túr folyó, a Túr Menti Védett Területek névadója lesz a “házigada”.

A Túr menti Big Jump azon európai uniós tömegmegmozdulás mintájára indult, amely egyazon napon, egyazon időben csábítja vízbe Európa-szerte az embereket. Az idei csobbanás hivatalos időpontja július 8., vasárnap, 16.00 óra.

A neves napra az EKE csapata rövid programmal készül az érdeklődők számára. A helyszín megközelítése egy biciklis kirándulás keretében történik, amely vasárnap reggel 9-kor indul a főtéri Székesegyház előtti parkolóból (Szatmárnémeti, Szabadság tér), majd a mikolai Deák-tanyánál ér célba. A helyszínen vízicsúszda és szalonnasütési lehetőség várja a résztvevőket. A sátrazó kedvű érdeklődőket pedig már szombat este szívesen látják a helyszínen a szervezők. Az est hangulatáról a csillagfényes égbolt és a tábortűz gondoskodik majd.

>> Fotóalbum >>

Forrás: közlemény

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!