Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 26.6.2012

Folytatódik Kézdin a kutyamenhely-kaláka

Június 30-án folytatja a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal által kutyamenhely építésére kijelölt terület bekerítését a Benji Állatvédő Egyesület. A múlt szombati kalákán mintegy 40 résztvevő volt, a 600 méter kerítés feléhez már beásták és beállították az oszlopokat.

Június 30-án a már felállított sasokra dróthálót feszítenek, és a sasok felállítását is folytatják, remélhetőleg be is fejezik. A találkozó június 30-án, szombaton 9 órakor, Kézdivásárhely Szentkatolna felé eső kijáratánál lesz. A résztvevőket kérik, hozzanak tányért, evőeszközt, poharat. A Nők Egyesülete pityókatokányt főz, melléje fortyogói borvizet lehet inni.

Ha valaki nagyon szeretne segíteni, de a kalákára nem tud eljönni, a kerítésállításhoz továbbra is elfogadnak adományokat, két méter kerítés ára 44 lej. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 0729.692.092, 0740.003.750, 0726.310.384

A Benji Állatvédő Egyesület köszöni a kézdivásárhelyi cégek és magánszemélyek, valamint a polgármesteri hivatalnak és alkalmazottainak eddigi támogatását, segítéségét, amely nélkül nem kezdhették volna el ezt a munkát. A június 23-i kalákán a kézdivásárhelyi lakosok mellett részt vettek a kézdivásárhelyi civil szervezetek képviselői is, a Székely Kutya Klub, a Flagellum Dei Motoros Klub, a Nők Egyesülete, a Zöld Nap Egyesület és a Sporthorgászok Egyesülete.


Fotók: Gayane Asatryan/Zöld Nap Egyesület


Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!