Think Outside The Box

Transindex rovatok


A Tusnádról, Aktualitás | 11.6.2012

Matjia Kvasina, a Tusnad Cycling Team versenyzője nyerte a 2012-es Román Kerékpáros Körversenyt

A csíkszeredai Tusnad Cycling Team, Románia egyetlen kontinentális kerékpáros csapatának horvat versenyzője, Matjia Kvasina nyerte szombaton a 2012-es Román Kerékpáros Körversenyt.

A csíkszeredai csapat versenyzője már az ötödik szakasztól megszerezte, és a verseny végéig megtartotta az egyéni összetettben legjobbnak járó sárga trikót, pénteken pedig a második helyen végzett a legnehezebbnek számító Király Szakaszon, amely 2094 m-en zajlott, a Papusa csúcson.

A csapatversenyben a Tusnad Cycling Team harmadik helyen vegzett az ukrán válogatott csapat es a szintén ukrán ISD-Lampre csapata után. A szombati utolsó futamot a görög Ioannis Tamuridis (SP Tablewere) nyerte, akit a Tusnad Cycling Team magyar versenyzője, Lovassy Krisztián követett, harmadikként pedig Mihai Edi Grosu, a román válogatott tagja futott be.

Novák Eduárd, a csapat versenyzője es vezetője nagyon boldog a csapata eredményei miatt. Úgy gondolja, hogy mind egyéniben, mind a csapatversenyben jól megérdemelt helyeken végeztek, és hogy az eredmények tükrözik a Tusnad Cycling Team értekeit.

“Nagyon boldogak vagyunk, megmutattuk valódi értékünket. Nagyon sokat dolgoztunk, átgondoltunk minden szakaszt, és nagyon megérdemeltük ezt az eredményt. Gratulálni szeretnék az egész csapatnak és az egész stábnak, mert ehhez a győzelemhez mindenki hozzájárult. Különleges nap volt, egy álom teljesülése, ami miatt mindannyian nagyon boldogak es büszkék vagyunk” – mondta Novák Ede.

Közlemény

Címkék: , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!