Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 4.4.2012

Ma van a gazdátlan háziállatok világnapja


Fotó: Hiren Dave/World Stray Animals Day – April 4

Tudtad, hogy a kóbor kutyáknak, macskáknak és más kidobott, elhagyott házikedvenceknek is van világnapja? Április 4-én világszerte figyelemfelkeltő akciókat szerveznek az állatvédők a gazdátlan állatokért.

Romániában az Állatvédelmi Országos Föderáció (FNPA) a helyi civil szervezetekkel együttműködve információs kampányt, flashmobokat, örökbeadási akciót, az állatmenhelyek nyílt napját szervezi meg a következő városokban: Arad, Bákó, Botosani, Brassó, Bukarest, Campulung, Galac, Kolozsvár, Konstanca, Lugos, Iasi, Mangalia, Nagybánya, Nagyszeben, Nagyvárad, Ploiesti, Pitesti, Radauti, Ramnicu Valcea, Targoviste, Temesvár, Torda, Szatmárnémeti.

Brassóban például 19:00-19:15 között a Tanácstéren lesz flashmob, Kolozsváron egész napos örökbefogadási akció a Iulius Mall parkolójában a Noé Bárkája Állatvédő Egyesület szervezésében. Április 7-én pedig a Polus Centernél 10-18.00 között örökbefogadási vásárt, versenyt, ügyességi bemutatót és gyerekfoglalkozásokat szervez a NUCA Egyesület. Teljes romániai program a FNPA honlapján vagy az esemény Facebook-oldalán.

>> A nemzetközi világnap honlapja >>

Címkék: , , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!