Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 7.2.2012

Előkészületben a 13. Kolozsvári Biológus Napok

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem és az Apáthy István Egyesület szervezésében idén is megrendezik a Kolozsvári Biológus Napokat 2012. március 30-31. között.

A rendezvényre idén is számítanak a végzett vagy éppen jelenlegi hallgatók nagy arányú részvételére. Helyszín: Kolozsvár, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Mikó-kert, Zoológia épület (Clinicilor 5-7 sz.)

Jelentkezni ezen a webes felületen lehet március 11. 24.00-ig: http://erdbiol.wordpress.com/kolozsvari-biologus-napok/. Az előadások időtartama 10 + 5 perc lehet.

A BBTE biológia szakának magyar tagozata biológia tantárgyversenyt szervez XII. osztályos tanulóknak és érettségi vizsgával rendelkezőknek 2012. március 17-én. Aki a versenyen megfelelően jó eredményt ér el (minimum 80 pontot a lehetséges 100-ból), felvételi vizsga nélkül és az érettségi átlag figyelembe vétele nélkül bejut a BBTE Biológia-Geológia Karának magyar tagozatára, a 2012-2013 tanév első tanulmányi évére, tandíjmentes helyre, biológia vagy ökológia és környezetvédelem szakra. További információk itt.

A BBTE-n biológia, biológia-geológia, biológia-kémia, illetve ökológia és környezetvédelem szakot végzetteket emellett felkérik arra, töltsenek ki egy online kérdőívet, amellyel fel szeretnék mérni a képzési formák hatékonyságát.

Forrás: a BBTE Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének Facebook-oldala

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!