Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 29.12.2011

Ezeket szerettétek 2011-ben: egészséges-e a tej, manele pró és kontra, no meg a zöldségleves

Tavalyi összeállításunkhoz hasonlóan idén is számba vettük, mi érdekelt legjobban benneteket az egyes rovataink cikkei közül. A nézettségmérőnk immár két év statisztikáit összesíti, ezért az éves topba bekerültek olyan cikkek is, amelyeket nem az idén publikáltunk, mégis ezek viszik a pálmát a maguk rovatában.

A valaha legolvasottabb cikk is ilyen: Kertész Melinda egyszerű zöldségleves-receptje sokezer olvasónknak megmenthette az ebédjét, ha éppen nem tudták, hogyan kell gyorsan, túlbonyolítások nélkül összeütni egy finom zöldséglevest. Az Aktualitás rovatnál maradva, és szigorúan a 2011-es írásokat nézve a székelykeresztúri középiskolás diákok aszalógép-tervére voltatok leginkább kíváncsiak – a gyerekek meg is érdemlik.

A pró és kontra rovatban csak idei cikkeknek „osztunk díjat”, de mindjárt háromnak, mivel ezek nézettségben rögtön egymás után következnek, minimális eltéréssel. A vagy-vagy helyzetek közül az érdekelt legjobban benneteket, hogy érdemes-e kisvárosban lakni, házasságkor felvenni a férj nevét, illetve hogy a manele tényleg annyira gáz-e, mint ahogy azt naponta hallhatjuk.

Vélemények közül a márciusi Iancu-bábu akasztásának apropóján írt, Megalkottuk az új szupersztárt: itt a nemzeti szélsőséges alakja című publicisztikát szerettétek, Csibi Magor billentyűzetéből. Az olvasói levelek, avagy a Reply rovat legnézettebb cikke az atomenergiás pró és kontránk kiegészítéseként érkezett, Rohonyi Pétertől, a Greenpeace magyarországi kampányfelelősétől.

Védett, illetve invazív fajok rovatainkban kétszer két első helyet számolunk, ugyanis előbbiben a földikutyát leíró, utóbbiban a tavaly szilveszter napján megjelent, fáraóhangyákat tárgyaló cikk érdekelte legjobban az olvasóinkat. Ideiek közül a Turulmadarunk, a kerecsensólyom című, valamint a „természetvédelem X-aktáiról” szóló írásokra kattintottak legtöbben.

A fülbemászótól még mindig sokan félhetnek, mivel a keresőszavaink között is folyton az elsők között szerepel, és városi legendákkal, hiedelmekkel foglalkozó rovatunkban ez volt a legnézettebb. Tekintve, hogy ezt a cikket sem 2011-ben tettük közzé, a „valódi” idei nyertes a tejfogyasztás jótékony avagy káros hatásainak utánajáró cikk lett.

Hőseink, vagyis az Urban Herok közül Karda Zoltán keleti utazásai iránt érdeklődtek a legtöbben, filmelemzéseink közül pedig arra voltatok leginkább kíváncsiak, hogy Ki ölte meg az elektromos autót.

Címkék: , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!