Think Outside The Box

Transindex rovatok


Kategória: «Strandajánló»

Strandajánló nyereményjátékunk eredményhirdetése!

A Think Outside The Box nyári nyereményjátéka július 31-én zárult le, a szerkesztőség pedig ma megszavazta a nyertes pályamunkát.

A győztes A maroshévízi Urmánczy fürdő! Szerzője, Titanilla tehát egy kétszemélyes hétvégét tölthet el Tusnádfürdőn a Fortuna szállodában. A nyertesnek gratulálunk; a részletekről e-mailben értesítjük.

A beérkezett pályamunkákat a Strandajánló kategóriában lehet megtekinteni, és ha valakinek még kedve támad – most már versenyen kívül – strandajánlót küldeni, szívesen fogadjuk.

A maroshévízi Urmánczy fürdő

Ismersz egy különleges, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó vagy csak egyszerűen szép és kellemes standot? Ha igen, írd meg nekünk július 31-ig, és nyerj kétszemélyes hétvégét Tusnádon! Most strandajánló nyereményjátékunk negyedik pályamunkáját közöljük.

Titanilla

A Hargita megyei Maroshévízről legtöbb alkalmi látogatónak valószínűleg a nagy múltú, híres termálfürdő, ‘a Bánffy’ ugrik be elsőre. A szintén nagy múltú, de hosszú ideig kényszerszünetelő Urmánczy-fürdőről valószínűleg kevesen hallottak, bár már két éve (mióta a tulajdonosok leszármazottai visszakapták) felújítva működik. Olvasd el a teljes sztorit

A hegyközszentmiklósi strand

Ismersz egy különleges, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó vagy csak egyszerűen szép és kellemes standot? Ha igen, írd meg nekünk július 31-ig, és nyerj kétszemélyes hétvégét Tusnádon! Most strandajánló nyereményjátékunk harmadik pályamunkáját közöljük.

Major József

A Bihar megyében található, Székelyhídhoz tartozó Hegyközszentmiklós (Sânnicolau de Munte) strandjára az ország minden pontjáról érkeznek üdülni vágyók. A fürdő története ugyanúgy kezdődött, mint sok más érmelléki település strandjáé: a ’70-es években kőolajat kerestek az arra illetékesek, de meleg vizet találtak. Így az olajkutak helyett strand épült a falu határában, a forrástól mintegy 500 méterre vezették el a 3 bár nyomással feltörő 60 – 65 Celsius fokos vizet. Olvasd el a teljes sztorit

A kolozsvári Clujana Strand, avagy Sport Complex Transilvan

Ismersz egy különleges, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó vagy csak egyszerűen szép és kellemes standot? Ha igen, írd meg nekünk június 15 és július 31 között, és nyerj kétszemélyes hétvégét Tusnádon! Strandajánló nyereményjátékunk második pályamunkáját közöljük.

Sebők Botond

A strandot egy sporttelep részeként létesítette a Dermata bőr- és cipőgyár munkásai számára, a két világháború között. A 90-es évek elején még a gyár működtette, onnan kapta melegvizet is. A Clujana bezárása után magánkézbe került és siralmas körülmények kezdtek eluralkodni, de az utóbbi pár évben felújították és folyamatosan fejlesztik, szépítik, így a minőség egyre inkább közelíti az európai színvonalat. Olvasd el a teljes sztorit

Félixfürdő, Nagyvárad

Ismersz egy különleges, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó vagy csak egyszerűen szép és kellemes standot? Ha igen, írd meg nekünk június 15 és július 31 között, és nyerj kétszemélyes hétvégét Tusnádon! Most strandajánló nyereményjátékunk elsőként beérkezett pályamunkáját közöljük.

Tóth Anita

A Nagyvárad melletti Félixfürdőről szeretnék mesélni, ami Románia legnagyobb balneoklimatikus kezelőközpontja és ezen belül az Apollo Aquaparkról. Félixfürdő Nagyváradtól 8 kilométerre található a Déva felé vezető úton. Maga a hely, ahol elhelyezkedik az egész fürdő, kissé dombos, szép, rendben tartott erdőkkel, amelyek biztosítják a nyári hőségben a hűsölés lehetőségét, ha esetleg kedvet kapnánk egy jó kis piknikre a fürdőzés mellett.

Árait nézve nem mondanám nagyon drágának, persze jóval drágább egy városi strandot nézve de az itt található körülmények össze sem hasonlíthatok egy városi strandéval. Olvasd el a teljes sztorit