Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 8.9.2010

Önkéntestábor lesz Fortyogófürdőn

Lehet, te is gondoltál már arra, jó lenne önkénteskedni. Itt a lehetőség: jelentkezz a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal által szervezett önkéntestáborba szeptember 16-áig!

A tábort szeptember 17-19. között a Kézdivásárhelyhez tartozó Fortyogófürdőn tartják meg. 14-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akiknek “többé–kevésbé lehetőségük lesz elsajátítani, hogyan is kell megteremteni egy civil szervezet fennmaradásának feltételeit”. Azokat is szívesen látják, akik már tagjai egy szervezetnek.

Részvételi díj: 5 lej (a helyszínen lehet fizetni).

Az étkezés biztosított, a résztvevőknek sátrat kell vinniük. A részvételi szándékot 2010. szeptember 16. csütörtökön 00.00 óráig lehet jelezni Ráduly Attila elnöknél (tel.: 0766.611066), illetve a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen egy jelentkezési lap kitöltésével. A résztvevők korlátozott létszáma miatt a jelentkezéseket csak a fenti módon, időrendi sorrendben, a fenti adatok hiánytalan közlése mellett fogadják el. A résztvevők e-mailben kapnak visszajelzést. A jelentkezéseket elsősorban elektronikus úton várják – e-mailben.

A Zöld Nap Egyesület szeptemberi programjai

Szeptember 18.: újabb Nagy Olajgyűjtés Kézdivásárhelyen (legutóbbiról itt olvashatsz)
UPDATE: 10-14 óra között lehet leadni a használt étolajat, szárazelemeket és CD/DVD-t két gyűjtőponton: a Sportcsarnoknál és a 2-es számú óvoda előtt.

Szeptember 21.: performansz a Béke Világnapjára (nézd meg a tavalyi akció képeit!)

Szeptember 23.: Ruhámat a ruhádért – bolhapiac, ahová nem pénzt, hanem megunt ruhadarabjaidat viheted.

Címkék: ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!