Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 10.8.2015

Képzést tart a Civitas a hagyományos magvakról, magfogásról, fajtafenntartásról

P1320647

Érdekel a magfogás és a fajtafenntartás? Ha igen, utazz augusztus 28-29-ára Lókodba, ahol pénteken és szombaton, 10 és 18 óra között a Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért a “Hagyományos magok – a biodiverzitás megőrzésének kulcsa” projekt keretében egy kétnapos képzést szervez.
A júniusi képzés folytatásaként ezen a két napon magfogási, szárítási, csomagolási és tárolási praktikákat sajátíthatnak el a résztvevők, és megtudhatják, hogy a különböző fajtáknak meddig tart a csíraképességük.

A képzést azoknak a személyeknek ajánlják, akiknek van kiskertjük és gazdálkodnak már, vagy gazdálkodni szeretnének, és többfajta zöldséget akarnak termeszteni, mint amit az üzletekben lehet vásárolni.

A jelentkezéshez egy rövid motivációs levél szükséges, amit 2015. augusztus 25-ig lehet leadni az alapítvány székhelyén (Székelyudvarhely, Solymossy utca, 29 szám, naponta 9 – 17 óra között), vagy a következő email címre elküldeni: monika.pakot@civitas.ro.

A képzésen való részvétel díjtalan, az étkezést és a szállást a szervező biztosítja.

A projektet az EGT 2009-2014 finanszírozza, a Civil Támogatási Alap Romániában program keretén belül a Fenntartható Fejlődés témakörben.

Közlemény

Címkék: , , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!