Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 29.5.2015

Neuer Weg: a Schweighofer alkalmazottai leplezzék le a törvénytelenségeket!

A Neuer Weg egy típuslevelet tett közzé weboldalán, és arra biztatja az olvasókat, küldjék el személyes üzenetben a Schweighofer alkalmazottainak.

k

Fotó: Voicu Tomos, volt erdész (via Neuer Weg)

“Ön csak egyszerű alkalmazott, de hiszem, hogy megvan az erő Önben, hogy jobbra fordítsa a dolgokat, belülről” – áll a levélben. Az írás megfogalmazója azt javasolja az osztrák fafeldolgozónál alkalmazásban lévő személyeknek, adják tovább az információkat a munkatársaik körében, beszélgessenek a témáról a családjukkal, kérdezzék meg felettesüket, tudják-e, hogy “tettestársak a rablásban”.

Amennyiben tudomásuk van törvénytelenségről, amit a cég követett el, vagy őket arra kényszerítették, hogy törvénytelenségeket kövessenek el, forduljanak a médiához, hozzák nyilvánosságra Facebookon, forduljanak a rendőrséghez, a DNA-hoz, az ügyészséghez – szólítja fel a levél a HS-alkalmazottakat.

“Tudjuk, hogy sokak birtokában lehetnek a céget kompromittáló információk, amelyek mindannyiunkat érintenének. Ne védelmezzék hallgatással az elkövetőket! Aki hallgat, egyetért” – áll a levélben. Ha pedig emiatt büntetéssel kell számolniuk a feletteseik vagy a cég részéről, a teljes ország, amelynek elege van a rablásból és hazugságból, támogatja Önöket – legyenek bátrak, mondják el, amit tudnak a Schweighofer üzelmeiről, és hőssé válnak – zárul a típuslevél.

Címkék: , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!