Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 24.2.2015

Szeretnéd, hogy a Bükk maradjon Kolozsvár tüdeje? Gyere el a közvitára!

invitatie 27 febr_Faget_locuitori

Az Apáthy István Egyesület és a Natura Transilvaniei Egyesület nyilvános közvitára hív minden érdekelt felet február 27-én 13:00 órára a kolozsvári Bükk és a Malomvölgy (ROSCI0074) védett terület kezelési tervének munkaverziójáról. A találkozó Kolozsváron, a Napoca hotel Ambasador termében (Goga utca 1.) lesz.

A kezelési terv munkaverziója letölthető innen.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének háttérintézményeként működő Apáthy István Egyesület egy uniós pályázat keretében összesen három Kolozs megyei Natura 2000-es terület kezelési tervét készítteti el. A projekt címe: A kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területek integrált kezelési terveinek kidolgozása.

A kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074) érintett települései: Kolozsvár, Szászfenes község (Szászfenes, Magyarlóna), Csürülye község (Csürülye, Szelicse, Tordaszeleste), Felek község (Felek, Bányabükk), Tordatúr község (Komjátszeg, Mikes, Pusztacsán, Pusztaszentmárton). A projekt keretében szervezett nyilvános konzultáción való részvétel lehetőséget nyújt arra, hogy a szakértők, az intézmények képviselői és a helyi lakosság elmondja hozzászólásait, javaslatait a kezelési terv munkaverziójával kapcsolatban.

Forrás: natura2000clujkolozsvar.com

Címkék: , , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!