Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 9.2.2015

swiss

A Think Outside the Box projektet 2013. július 1. és 2014. december 31. közötti periódusban a Svájci Államszövetség társfinanszírozta a kibővült Európai Unió számára létrehozott Svájci Hozzájárulásból. A finanszírozás teljes értéke 75.580 CHF, amelyből 68.000 CHF (89,97%) vissza nem térítendő támogatás, 7.580 CHF (10,03%) önrész.

A támogatásból megvalósult projekt keretében a másfél éves periódus alatt a Think Outside the Box négy környezetvédelmi témára fektetett nagy hangsúlyt: erdőirtás, városökológia, klímaváltozás és hulladékgazdálkodás. A projekt célja olvasóink környezetvédelmi perspektívájának megváltoztatása, környezettudatosabbá tétele, továbbá olyan felelősségteljes, önkritikus csoportok kialakítása, amelyek önálló tevékenységeik révén hatással lehetnek a társadalom nézőpontjaira a környezeti fenntarthatóságot illetően, a környezetvédelemre és az inteligensebb eszközhasználatra. A Think Outside the Box hosszútávú célja egy olyan mindenki által követhető mintát alkotni a kommunikációs csatornákon és ismeretterjesztő eszközökön keresztül, amely hangsúlyozza az interaktív és proaktív kommunikáció, valamint a fenntarthatóság elvén gondolkodó és tevékenykedő csoportok létrejöttének fontosságát (legfőképpen az interneten keresztül).

A másfél éves periódus alatt elért eredmények a román, illetve magyar nyelvű Think Outside the Box felületeken:

1.168 cikk publikálása román, illetve magyar nyelven a négy környezetvédelmi témában: erdőirtás, városökológia, klímaváltozás és hulladékgazdálkodás

  • 186.055 Facebook like elérése
  • 3,3 millió feletti egyedi felhasználó
  • 6,5 millió feletti oldalmegtekintés
  • 6 kerekasztal megszervezése

A projektet a 2013.07.01- 2014.12.31 közötti periódusban a Svájci Államszövetség társfinanszírozta a kibővült Európai Unió számára létrehozott Svájci Hozzájárulásból.

Információk a Svájci Államszövetség társfinanszírozásairól a kibővült Európai Unió számára létrehozott Svájci Hozzájárulásból itt tálhatóak.

A projekt keretében közölt cikkek nem feltétlenül tükrözik a svájci kormány hivatalos álláspontját. Ennek tartalmáért a felelősséget teljes egészében a Media Index Egyesület vállalja.

0 hozzászólás

Szólj hozzá!