Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 1.10.2014

24 órás szaladás és nagyszabású zumba-bemutató Kézdin

24 oras plakat 2014

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda az idén is megszervezi a 24 órás futást, október 2-án, csütörtökön reggel 9 órától a Sinkovits stadionban. A szervezők meghívására este nagyszabású zumba-bemutató lesz 19:30-tól a Sinkovits Stadionban Cisar Ioana oktatóval.

Az akció célja a szaladás népszerűsítése minden korosztály körében, valamint felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre. A szaladás ugyanakkor nagyon könnyen elérhető és „zsebbarát” sportág. Legutóbb a legfiatalabb futó János Zoé (1 éves és 3 hónapos), a legidősebb pedig a 77 éves Ferencz Gábor volt.

A megmozdulás hatására várhatóan a résztvevők közelebb érzik majd magukhoz a mozgást, mint a testi és lelki egészség megőrzésének egyik módját; szívesen és gyakrabban űzik majd ezt a sportágat, valamint, látva a figyelemfelkeltő erőfeszítéseket, egészséges életmód kialakítására törekszenek.

A résztvevők között ajándékot sorsolnak ki. Érdeklődni, bejelentkezni a futásra a kocsiszo@yahoo.com címen vagy a 0766.611066 telefonszámon lehet.

Forrás: zoldnap.info

Címkék: , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!