Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 20.7.2010

Biciklitúra Háromszék zöld útjai feltérképezéséért

Folytatja Felső-Háromszék zöld útjainak feltérképezését a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, a helyi sportiroda és a Tekergő kerékpárüzlet: biciklitúrát szerveznek Zágonba július 28-án.

Az alábbi településeket érintik: Szentkatolna-Gelence-Haraly-Zabola-Kovászna-Csomakőrös-Papolc-Zágon. Aki szeretne részt venni a 80 km hosszú kerékpártúrán, jelentkezhet Ráduly Attilánál (0766-611066), Kocsis Zoltánnál (kocsiszo@yahoo.com) vagy Gál Lászlónál (0762-690522). A 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek, ezzel kapcsolatos formanyomtatvány igényelhető július 26-án a polgármesteri hivatal sportirodájában.

A Zöld Nap Egyesület július 28-31. között a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezettel közösen sátortábort szervez “Szabadság, Szerelem” címmel az almási réten. A táborozók kirándulnak, lesznek környezetvédelmi előadások, kézműves tevékenység, lovaglás, filmvetítés, koncertek stb; a részvételi adomány négy napra 10 RON. Jelentkezés a kisz@lemheny.ro címen.

A kézdivásárhelyi zöld szervezetnek jelenleg is futó környezetbarát képeslap-pályázatára július 25-én éjfélig várják a pályamunkákat a zoldnapegyesulet@gmail.com címre.

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!