Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 17.4.2014

Tanulj és szórakozz a Büdös-hegy napján: várják a jelentkezőket

Május 10-én a Vinca Minor Egyesület – Csomád-Bálványos Natura2000 terület Gondnoksága megrendezi az 5. Tanulj és szórakozz a Büdös–hegy napján! című eseményt Bálványosfürdőn.

Az egész napos rendezvény célja idén is a Csomád-Bálványos védett terület természeti értékeire való figyelemfelhívás: alternatív tantárgyversenyek, játékos gyerekprogramok, tájékozódási futás, kerékpáros gyorsulási és ügyességi versenyek, erdészeti túra, illetve további izgalmas vetélkedők formájában. A déli bográcsolás után kezdődnek a szórakoztató programok.

A szervezők felhívást intéznek azon felnőttek/tanárok/csoportvezetők felé, akik egy csapat gyerekkel (V-VIII osztályosok) bekapcsolódnának a már meglévő programjaikba, másrészt azok felé, akiknek ötletes, érdekes programjavaslataikat be lehetne építeni a délutáni szabadtéri foglalkozássorozatba. Az utóbbi esetben a Gondnokság testülete kiválasztja a legérdekesebb ötleteket és megbízhatja a javaslattevőt a program lebonyolításával. T9bb információ igényelhető, illetve jelentkezni lehet a következő e-mail címen office@vincaminor.ro, legkésőbb április 25-ig.

Forrás: közlemény

Címkék: , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!