Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 17.9.2013

Bike fest: jó buli volt Románia legnagyobb kerékpáros fesztiválja

Románia legnagyobb kerékpáros fesztiválja zajlott szeptember 14−15. között a bukaresti Izvor parkban. A rendezvény főszereplője a bicikli, minden formában és összefüggésben a terítékre került. A sportrendezvények mellett különböző workshopok várták az érdeklődőket, ahol lehetett biciklit javítani és dekorálni, de a kerékpárosokra vonatkozó szabályokat is meg lehetett vitatni.

A Green Revolution és egyéb civil szervezetek által szervezett rendezvény a kerékpáros közlekedést népszerűsíti a mindennapokban, a célkitűzések közé tartozik a biciklit napi rendszerességgel használók számának a növelése, főként a városokban, emellett pedig a biciklis szervezetek és üzletek bemutatása a célközönségnek.

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő biciklis fesztiválon rengeteg program közül válogathattunk. Volt biciklis-póló, Pentathlon I`Velo verseny, de olcsón lehetett biciklis dísztárgyakat és alkatrészeket, sőt egész bicikliket is vásárolni. A már edzettek a Swinn Cycling maratonon tekerhettek, de a kezdőkről sem feledkeztek meg: lehetett biciklizni tanulni, a kétkerekű mechanikájával ismerkedni, illetve triálcseleket ellesni a profiktól, és nem csak.

A projektet a Svájci Államszövetség társfinanszírozza a kibővült Európai Unió Számára létrehozott svájci hozzájárulásból.

Címkék: , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!