Think Outside The Box

Transindex rovatok


Aktualitás | 20.5.2010

Természetfotó-kiállítás, kerékpáros felvonulás, sportnapok Kézdivásárhelyen

Virágok minden mennyiségben, Bloodymary-koktél égboltból, legelésző kecske, az emberalkotta tárgyat elfoglaló természet: te is szavazhatsz a Tavasz Háromszéken pályázatra beérkezett képekre (a felhasznált fotót a 37. pályázó készítette.)

A Zöld Nap Egyesület pályázatára beküldött legjobb fotókat állítják ki és díjazzák 2010. május 24-én, hétfőn 17:00 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó kiállítótermében. A versenyre 68 személy jelentkezett Háromszékről. A zsűri által kiválogatott legjobb fotók készítői fogászati ajándékcsomagokat, könyveket, képzőművészeti tárgyakat vihetnek haza. Vasárnapig lehet szavazni is a fotókra ezen a linken; a legtöbb szavazatot kapott fotó készítője a Vigadó különdíját kapja.

A Zöld Nap Egyesület a KSE Napokon környezetvédelmi előadásokat tart május 27-én, csütörtökön a Sport Motel társalgójában. 17 órától Egészség, mozgás, környezet címmel Bíró Levente, 17.30-tól a Mindennapi megoldások a klímaváltozás elleni küzdelemben témáról Ráduly Attila beszél. 18 órától Gál László saját készítésű filmjét vetíti le Erdőről hozott pillanatok címmel.

A Kézdivásárhelyi Sport Egyesület (KSE) által szervezett sportnapok keretén belül tartják ugyancsak csütörtökön 17 órától a következő kerékpáros felvonulást Kézdivásárhelyen. Indulás a sportcsarnok parkolójából, jelentkezni lehet Kocsis Zoltánnál (0730-600286). A 10. KSE Napokra kétezer sportolót várnak Kézdivásárhelyre, május 27-30. között. A sporttevékenységek mellett előadások, táncház, játszóházak, bolhapiac, koncertek várják a látogatókat.

Címkék: , , , , ,

0 hozzászólás

Szólj hozzá!